Valikko

TV-yhtiöt

Kaupalliset tv-yhtiöt päättävät ohjelmistojensa näkyvyysalueista, minkä vuoksi näkyvyysongelmissa on suositeltavaa olla yhteydessä suoraan ohjelmistoa tarjoavaan yhtiöön. Ne osaavat neuvoa parhaiten myös vaihtoehtoisista palveluista vastaanottaa ohjelmia. Ainoastaan Yleisradiolla on julkisen palvelun toimijana velvollisuus pitää ohjelmistonsa koko väestön saatavilla. Myös MTV3, joka on ns. yleisen edun kanava, pitää olla tarjolla koko väestölle. 

Verkko-operaattorit

Alla listaus Suomessa toimivista verkko-operaattoreista sekä linkkejä, joiden takaa löydät heidän palveluyhteystietonsa. 

Antenni-tv-verkon operaattori

Digita Info tarjoaa apua antenni-tv-verkkoa käyttäville. Digita Info palvelee arkisin klo 8.00-20.00. Sähköpostiosoite info(a)digita.fi ja puhelimitse numerossa 020 411 7676. Puhelun hinta Digita Infoon on lankapuhelimesta 8,35 senttiä puhelulta sekä 6 senttiä minuutilta ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä puhelulta sekä 17,17 senttiä minuutilta. Hinnat koskevat kotimaan lankaliittymiä ja matkapuhelimia. Palveluun jonotus on maksullinen.

Lue lisää Digita Infosta (Ulkoinen linkki). Palvelu on maksullinen.

Kaapeli-tv-verkon operaattoreita

Kaapeli-tv-verkon operaattoreita ovat puolestaan mm. seuraavat toimijat:

Laitemyyjät

Suomesta löytyy useita televisioita ja digibokseja myyviä yrityksiä. Elektroniikkaa myyvillä liikkeillä on velvollisuus opastaa ostajaa laitteiden ominaisuuksista. Lähes kaikissa uusissa myytävissä televisioissa ja digibokseissa on HD-viritin. 

Päivitetty